Sascha van Gaal - Strukton Worksphere - MasterFind | skills. brains. careers.
15815
page-template-default,page,page-id-15815,page-child,parent-pageid-15607,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Sascha van Gaal – Strukton Worksphere

‘MasterFind begreep mijn overwegingen precies‘

Sascha van Gaal is Consultant Asset Management bij Strukton Worksphere, met als specialisme risicogestuurd onderhoud. MasterFind kwam haar op het spoor voor deze functie.

Sascha studeerde Onderhoudstechnologie aan de Hogeschool voor Gas- en Petroleumtechnologie in Den Helder (nu onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam) en daarna Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Rotterdam. Sinds haar afstuderen in 1997 was ze onder meer gedetacheerd bij verschillende industriële en productiebedrijven en had ze een eigen IT-bedrijf. Ze werkte als Adviseur Beheer & Onderhoud bij een bouwbedrijf toen ze in april 2015 gebeld werd door MasterFind.

“Het telefoontje verraste mij, want ik was helemaal niet op zoek naar een andere baan. De consultant van MasterFind die me benaderde, had na research mijn profiel gevonden. Ze kwam snel to the point: er was een functie bij Strukton Worksphere die helemaal in mijn straatje leek. Of ik daar eens over wilde praten. En hoewel ik totaal niet om me heen aan het kijken was naar een andere baan, was er toch iets waardoor ik bleef hangen en hadden we een heel leuk gesprek. Mijn contactpersoon bij MasterFind dacht met me mee, luisterde goed naar wat ik zei en anticipeerde daar ook op. Wat later spraken we elkaar nogmaals. Een uitgebreid gesprek waarin we alle voors en tegens afwogen, en toen dacht ik ‘wat kan het voor kwaad, ik ga toch eens praten bij Strukton’.”

‘Ik was niet op zoek naar een nieuwe baan, maar er was iets waardoor ik toch getriggerd werd’

“Ik heb wel duidelijk aangegeven dat ze moesten weten dat ik niet op zoek was naar een nieuwe baan. Dat vond ik echt belangrijk. Dat is gebeurd, ze wisten bij Strukton precies hoe ik erin stond. Ik ging het gesprek dan ook super relaxed in. De functie was interessant, en ik bleek ook nog mensen te kennen bij Strukton. Het tweede gesprek was met degene die nu mijn manager is. We hebben vier(!) uur gepraat… Heel gaaf. Ik vond het erg interessant, werd steeds enthousiaster en vond het ook allemaal spannend. Zo langzaamaan begon het idee van een nieuwe baan toch concreet vorm te krijgen. Het was heel fijn dat ik er met MasterFind over kon overleggen. Ik wilde nadenken en die tijd kreeg ik ook; anderzijds hielden ze wel vol, maar nooit op een vervelende manier. Ik heb me geen moment onder druk gezet gevoeld.”

Het was heel fijn dat ik er met MasterFind over kon overleggen. Ik wilde nadenken en die tijd kreeg ik ook; anderzijds hielden ze wel vol, maar nooit op een vervelende manier. Ik heb me geen moment onder druk gezet gevoeld.

“Ik heb de stap gemaakt: op 1 juli 2015 ben ik begonnen bij Strukton Worksphere. En ik ben er elke dag blij om. Ik heb een goede leidinggevende, een fijn team en ik krijg vrijheid om mijn rol zelf vorm te geven. Ik kijk met heel veel plezier terug op het hele traject met MasterFind. Tot en met de salarisonderhandelingen hebben ze meegedacht en geadviseerd. En ook nadat ik gestart was hebben we regelmatig contact gehad. Zoveel betrokkenheid en service had ik nooit verwacht van tevoren. MasterFind was steeds vol begrip, betrokken en heel professioneel. En ze hebben me geholpen aan de leukste baan die ik op dit moment kan bedenken!”