veel gestelde vragen - MasterFind | skills. brains. careers.
15989
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15989,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

veel gestelde vragen

Voor opdrachtgevers

Voor wat voor type professionals kan ik bij MasterFind terecht?

MasterFind is gespecialiseerd in het vinden van hoogopgeleide professionals die werken in complexe technische omgevingen, in een adviserende, coördinerende en/of coachende rol. De specialisten die wij vinden werken bijvoorbeeld in de bouw- en installatiebranche, in automotive, pharma, food of offshore.

Voor wat voor organisaties werkt MasterFind?

Onze opdrachtgevers zijn vooruitstrevende, kennisintensieve bedrijven. Organisaties die uitdaging te bieden hebben op het vlak van innovatie, vergaand technisch specialisme en aansprekende werken.

Wat maakt het type professionals voor wie MasterFind bemiddelt bijzonder?

De experts voor wie MasterFind bemiddelt zijn professionals met skills, brains en een grote affiniteit met techniek, die een organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Niet ‘zomaar’ techisch zeer sterk onderlegde mensen, maar professionals die technische niche-specialismen combineren met coördinerende, coachende en adviesvaardigheden.

Waarom is de aanpak van MasterFind uniek?

MasterFind mikt niet op de snelle score, maar op de winst op de lange termijn. We willen een langetermijnrelatie aangaan met onze opdrachtgevers en kandidaten.
Lees meer over de MasterFind aanpak >>

Voor wat voor soort posities bemiddelt MasterFind?

MasterFind bemiddelt voor posities met een jaarsalaris tussen de 50 en 70K, voor experts op minimaal HBO-niveau.

Voor wie werkt MasterFind bijvoorbeeld?
Hebben jullie een database met kandidaten?

Nee. Wij searchen altijd naar aanleiding van een concrete positie. De vacatures waarvoor wij zoeken zijn zo specifiek, daarvoor halen we niet zomaar kandidaten ‘uit de kaartenbak’. We starten voor elke positie een nieuw traject. Hoe we te werk gaan? Lees meer over de MasterFind-aanpak >>

Werken jullie met detacheringscontracten?

Nee. Onze specialiteit is het vinden van professionals voor organisaites, niet het contracteren van kandidaten. Als de arbeidsovereenkomst tussen opdrachtgever en kandidaat is getekend, zit ons werk erop.

Hoe zit jullie beloningssysteem in elkaar?

We werken met een vaste search fee. Geen percentage van het jaarsalaris van de kandidaat, maar een vast bedrag zodat de opdrachtgever precies weet waar hij aan toe is. Dat bedrag factureren we in twee termijnen: met de opstart en in de derde week van het search traject. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en is het volkomen helder hoeveel en waarvoor je als opdrachtgever betaalt.

Voor kandidaten

Voor wat voor type professionals bemiddelt MasterFind?

MasterFind is gespecialiseerd in het vinden van hoogopgeleide professionals die werken in complexe technische omgevingen, in een adviserende, coördinerende en/of coachende rol.

Voor wat voor organisaties werkt MasterFind?

Onze opdrachtgevers zijn vooruitstrevende, kennisintensieve bedrijven. Organisaties die uitdaging te bieden hebben op het vlak van innovatie, vergaand technisch specialisme en aansprekende werken. Het zijn organisaties die actief zijn in de bouw- en installatiebranche, in automotive, pharma, food of offshore.

Kan ik mij als kandidaat bij jullie aanmelden?

Nee, MasterFind werkt alleen in opdracht, voor concrete posities. We hebben geen database met kandidaten, maar starten voor elke opdracht een nieuwe search. Lees hier hoe we werken.

Hoe kan MasterFind mij dan vinden?

Als er een positie voorbij komt die precies past bij jouw kennis, vaardigheden en ervaring, weten we je te vinden. Daar hebben we onze wegen voor, die we door jarenlange ervaring geperfectioneerd hebben.

Hoe gaan jullie te werk, als jullie me benaderen voor een vacature?

Onze eerste vraag is altijd of je een gesprek over je loopbaan wilt aangaan. Mocht het voor jou het juiste moment zijn, en je bent getriggerd door de informatie die we je kunnen geven, dan gaan we verder en helpen we je graag vooruit in je carrière. Mocht het niet het juiste moment zijn, dan is dat ook prima. Wie weet komen we elkaar in een later stadium nog eens tegen. Lees hier hoe we werken >>

Voor welke bedrijven werken jullie?

Bekijk hier ons track record en lees de verhalen van drie van onze opdrachtgevers:  Maaike Thijssen van Koninklijke BAM GroepGeertje Maas van Strukton en Michiel de Graaff van ENGIE.
Ook leuk om te lezen: de ervaringen van Sascha van Gaal en Michel van der Klei, voor wie MasterFind bemiddelde.