Mise-en-place - MasterFind | skills. brains. careers.
17061
post-template-default,single,single-post,postid-17061,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Mise-en-place

Als kok in een sterrenrestaurant ga je niet pas boodschappen doen op het moment dat je gasten binnenkomen. Je weet hoeveel mensen er komen en je hebt de menukaart ruim op tijd samengesteld. Alles wat gesneden moest worden, ligt al klaar. Je pannen zijn schoon, de oven is voorverwarmd; je kunt zo aan de slag. Zo werken we bij MasterFind ook.

Niet dat we de ambitie hebben om een restaurant te beginnen. Wat wij doen, is opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar brengen voor een gezonde arbeidsrelatie. Om in termen van eten te blijven: fastfood is niet ons ding. Wij kiezen niet voor snel en makkelijk. Wij kiezen voor gezonde matches waar zowel opdrachtgevers als de kandidaten langdurig plezier van hebben.

 

Geen herrie in de keuken

Op het moment dat er een functie vacant komt bij een van onze opdrachtgevers, schieten we bij MasterFind niet in de stress. We hebben in feite ‘onze boodschappen al gedaan’.

Hoe dat kan? Simpel. Wij praten regelmatig met onze opdrachtgevers over ontwikkelingen binnen hun organisatie, over vacatures die mogelijk ingevuld moeten worden en over hun wensen en voorkeuren daarbij. Op het moment dat een vacature actueel wordt, hebben wij allang contact met geschikte kandidaten. Altijd klaar staan om maatwerk te leveren, is onze mise-en-place.

 

Voorverwarmen

Doordat we kandidaten vaak al maanden eerder hebben gevraagd of ze geïnteresseerd zijn in een loopbaan bij onze opdrachtgever, overdonderen we hen niet met onze uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. We hebben immers al eens globaal over de betreffende functie en over de drijfveren van de kandidaat gesproken. Alleen geschikte kandidaten met serieuze interesse, stellen we voor aan onze opdrachtgever. We zoeken dóór totdat we de ideale match gevonden hebben. En we durven zelfs garantie te geven op het resultaat.

 

Diner voor twee

Zo zie je maar. Een goede match maken lijkt in veel opzichten op het voorbereiden van een goed diner. Het is een kwestie van creatief denken, vooruitkijken en op tijd de juiste ingrediënten bij elkaar brengen.

Bij MasterFind maken we liever matches die zeven gangen stand houden, dan een match waar mensen de volgende dag al spijt van hebben. We zijn tenslotte geen snackbar.