over Caroline van den Berg - MasterFind | skills. brains. careers.
15598
page-template-default,page,page-id-15598,page-child,parent-pageid-15359,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

over Caroline van den Berg

carolinevandenberg

Caroline van den Berg is Business Consultant en specialist op het gebied van Werving & Selectie en management. Haar rol bij MasterFind heeft veel verschillende aspecten en dat is precies wat haar aantrekt in dit werk.

“De grootste uitdagingen? Dat zijn voor mij het beheren en uitbouwen van bestaande relaties én het aangaan van nieuwe relaties, met de focus op de lange termijn. Ook het coachen en ontwikkelen van ons team vind ik een zeer interessant onderdeel van mijn werk.” Caroline haalt er voldoening uit als ze een aandeel kan hebben in de ontwikkeling, op werkgebied, van de medewerkers binnen haar team en van de kandidaten voor wie haar team bemiddelt.

Waarden als persoonlijkheid, betrouwbaarheid en echt hart voor het vak hebben, die zaken zijn voor mij essentieel om met plezier en succes te kunnen werken.’

Caroline werkt sinds april 2016 bij MasterFind. Ze maakte de overstap omdat “de waarden die ik in mijn hele loopbaan belangrijk heb gevonden ook centraal staan bij MasterFind. Waarden als persoonlijkheid, betrouwbaarheid en echt hart voor het vak hebben, die zaken zijn voor mij essentieel om met plezier en succes te kunnen werken.”

De zoektocht naar een Category Manager bij een van MasterFind’s opdrachtgevers in Worksphere was voor haar bijzonder. “Dat begon al direct met het intakegesprek. Dat was zeer interessant. Mijn gesprekspartner was een heel boeiende persoon, met een duidelijke focus op ontwikkeling en verandering. Als je dan voor zo’n persoon een nieuwe collega mag vinden, geeft dat een extra dimensie aan de opdracht.”

Caroline:

Deed de HBO-opleiding Management Economie en Recht.

Werkte sinds het afronden van haar studie in de arbeidsbemiddeling.

Stuurde meerdere vestigingen aan voor haar vorige werkgever.

Is gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen.