over Jerre Cramer - MasterFind | skills. brains. careers.
15590
page-template-default,page,page-id-15590,page-child,parent-pageid-15359,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

over Jerre Cramer

jerre_cramer

Jerre Cramer is oprichter en managing director van MasterFind. Hij werkt al ruim 20 jaar in de recruitment branche en doet dat sinds 2010 als zelfstandig ondernemer. Omdat hij een ondernemer is, maar vooral omdat hij zo zijn eigen visie waar kan maken: recruitment kan anders, béter.

“Mijn team en ik zijn oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Wat drijft hen? Wat willen ze bereiken? Wat zijn hun toekomstdromen? Wij brengen dat aan twee kanten uitgebreid in kaart: bij de opdrachtgever en de kandidaat. En pas als wij overtuigd zijn dat ze elkaar toegevoegde waarde bieden, brengen wij ze in contact. De keuze voor een nieuwe functie is ingrijpend en spannend. Zowel zakelijk als persoonlijk. Je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. Wij proberen die onzekerheid aan beide zijden weg te nemen met een zorgvuldig proces en intensieve begeleiding. Dat vraagt veel vertrouwen en openheid en soms wat meer tijd. Maar die investering loont altijd.”

“Wij gaan niet alleen voor een goed resultaat, het hele proces moet kloppen. En met die ambitie onderscheiden we ons.”

Zoals de meeste mensen in de loop der jaren steeds beter weten waar hun kracht ligt, geldt dat ook voor MasterFind. “We hebben jarenlang vooral bemiddeld voor hele specifieke, moeilijk invulbare, technische functies. Een mooie uitdaging, maar wij denken dat we nog veel meer kunnen betekenen voor bedrijven. Vooral op lijn-, projectmatig en business development niveau. Met onze kennis en ervaring kunnen wij, kort gezegd, organisatiedoelen vertalen naar functieprofielen. Waar wil een bedrijf naar toe en wie heb je daarvoor nodig? Door onze intensieve en persoonlijke werkwijze kunnen we vervolgens precies díe mensen vinden die de organisatie verder brengen. En onze continue groei bewijst dat die aanpak werkt.”

Hoewel Jerre blij is met de huidige opdrachtgevers, wordt er zeker ook gedacht aan de toekomst. “De arbeidsmarkt is continu in beweging, zeker nu, en dat vraagt om flexibiliteit van jezelf en van je team. Gelukkig hebben mijn collega’s en ik een enorme drive om ons te blijven ontwikkelen. Ik vind het heel mooi daar initiërend en daarna faciliterend in te zijn. Zodat we met zijn allen beter worden. Doordat we zo nauw samenwerken met onze opdrachtgevers weten we waar hun behoeftes liggen en welke oplossingen wij daarvoor kunnen bieden. We draaien niet op routine, maar vinden onszelf steeds opnieuw uit. Want recruitment kan nog steeds anders én beter!”

Jerre:

Wil het beste uit mensen halen, inclusief zichzelf.

Woont in Achterhoek met zijn vrouw en drie tienerkinderen.

Ontspant zich in de buitenlucht, onder andere met werk op zijn eigen erf of als goede ‘noaber’ in het buurtschap. Houthakken is voor hem ‘een bijna spirituele bezigheid.’

Is groot fan van Bruce Springsteen.

Vindt The Godfather I de beste film ooit gemaakt.