over Judith Algra - MasterFind | skills. brains. careers.
16425
page-template-default,page,page-id-16425,page-child,parent-pageid-15359,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

over Judith Algra

Judith Algra kleur

Judith Algra werkt sinds februari 2018 bij MasterFind als Recruitment Consultant.

“Toen Masterfind me benaderde, was dat voor mij precies op het goede moment. Ik werkte bij een uitzendorganisatie als recruiter en hoewel ik het erg naar mij zin had, kriebelde het wel; ik was toe aan meer verdieping en inhoud. Bij MasterFind had ik meteen het gevoel dat we goed bij elkaar zouden passen.

De sfeer die er tijdens alle gesprekken met MasterFind was, ervaar ik nu elke dag. We zijn open en respectvol naar elkaar, er is veel ruimte voor de persoon. Zoals wij als team samenwerken, gaan we ook met onze klanten en kandidaten om: met rust, respect en echte aandacht. Dat is ook nodig, want ons werk gaat een stuk verder dan het vinden van de juiste persoon voor de juiste plaats. We bemiddelen voor bijzondere functies, waarvoor kandidaten zeer specifieke kennis en ervaring moeten bezitten. Bovendien searchen we op de latente arbeidsmarkt, dat maakt het extra uitdagend. Het is best spannend om mensen te benaderen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan. Anderzijds: we stellen hen wél een super interessante vacature voor, we komen echt met iets binnen. Bovendien heeft de beoogde kandidaat natuurlijk alle vrijheid om over de vraag na te denken.

Ik vind het heel boeiend om met complexe functies bezig te zijn en om daarvoor de juiste persoon te vinden. Onze kandidaten zijn niet de mensen die je zomaar van LinkedIn afplukt. Of het nu gaat om die projectmanager in de bouwsector, of de consultant met lab-achtergrond en IT-affiniteit. En o ja, alle twee moeten ze ook communicatief zeer vaardig zijn…

Mijn taak is het om te achterhalen wat mensen drijft, wat bij ze past en wat ze gelukkig maakt

Mijn taak is het om te achterhalen wat mensen drijft, wat bij ze past en wat ze gelukkig maakt, professioneel en in een bepaalde fase van hun leven. Anderzijds is er het contact met de opdrachtgever. Voor hen wil ik ook iets kunnen betekenen in de periodes dat er geen specifieke vacature is. Dat is MasterFind: we willen bekend zijn met de behoeften van de klant, nu en in de toekomst. Zo kunnen we meedenken, anticiperen en oplossingen voorstellen al voor er een eventuele vraag is.

Ik vind dit vak onder meer zo interessant omdat ik niets liever doe dan mensen bij elkaar brengen en zorgen dat ze samen mooie dingen doen. Hier kan ik werk maken van ‘matchmaken’ en daar word ik gelukkig van!”

Judith:

Rondde de HBO-studie Management, Economie & Rechten af.

Werkte ruim een jaar in commerciële functies, maar voelde zich niet echt thuis in de harde sales.

Werkte daarna bij een payroll-organisatie, bij een klantcontactcentrum en als recruiter.

Is vaak te vinden in de sportschool, en in de zomer op de tennisbaan.

Houdt van veel verschillende muziekstijlen en bezoekt graag concerten en festivals. Voor de muziek, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen.

Is ook privé een matchmaker. Het gebeurt vaker dat ze mensen met elkaar in contact brengt, die vervolgens een diepgaande vriendschap opbouwen.