over Ankie van Hees - MasterFind | skills. brains. careers.
16344
page-template-default,page,page-id-16344,page-child,parent-pageid-15359,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

over Ankie van Hees

AnkievanHees_kleur

Ankie van Hees werkt sinds 1 mei 2018 als Senior Recruitment Consultant bij MasterFind.

“Begin 2018 benaderde MasterFind me en ik was positief verrast door de manier waarop ze dit deden; anders dan anderen, met een zeer persoonlijke touch. De klik was er meteen tijdens het telefoongesprek. En die bleef tijdens de gesprekken die volgden, er was een soort wederzijdse herkenning.

Het type organisatie waarvoor we bemiddelen spreekt me ook erg aan. Ik heb affiniteit met techniek en zelf ook een technische opleiding. Je komt in deze markt veel no nonsens mensen tegen, maar wel met een toekomstgerichte blik. Ze willen vooruit, houden zich dagelijks bezig met vernieuwing en innovatie. Dat past bij mij, ik sta ook niet graag stil.

Vanuit onze rol helpen wij mensen en organisaties om hun toekomst verder vorm te geven. Als buitenstaander kunnen wij vaak een ander licht laten schijnen op een functie of de samenstelling van een team. We stellen kritische vragen en helpen tegelijk zoeken naar antwoorden. Alles draait om transparantie en samenwerking. Alleen dan vind je de beste match en iemand die lang gelukkig blijft in zijn of haar nieuwe functie.

“Wij staan naast de opdrachtgever, om zo samen tot een optimaal resultaat te komen.”

Het teamwork, het samen bouwen aan iets moois voor opdrachtgevers en kandidaten zie ik terug bij mijn collega’s bij MasterFind. Ik ben geen solist, ik vind de sociale component heel belangrijk in mijn werk. Het MasterFind-team is gezellig en professioneel, een hele fijne combinatie.”

Ankie:

Investeert in relaties, is eerlijk en doortastend.

Deed een studie Industrieel Product Ontwerpen aan de HTS.

Woont met vriend en twee zoontjes in Gorinchem.

Is graag buiten, wandelt veel en doet aan bootcamp.

Laat zich graag verrassen op Netflix of in een museum.