over Chris Casteleijn - MasterFind | skills. brains. careers.
16341
page-template-default,page,page-id-16341,page-child,parent-pageid-15359,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

over Chris Casteleijn

chris-1

Chris Casteleijn werkt sinds 1 november 2016 als Recruitment Consultant bij MasterFind. Hij is nu Senior Recruitment Consultant.

“MasterFind heeft zijn eigen werkwijze ook op mij toegepast. Ik werkte bij een uitvaartonderneming en had het prima naar mijn zin, maar een belletje van MasterFind maakte me toch nieuwsgierig. Ik werd al snel enthousiast en heb de overstap gemaakt. Net als de kandidaten die ik nu bemiddel was ik dus latent werkzoekend, dat is wel grappig.”

“We kijken verder dan de vacature.”

Chris vindt het fijn dat eerlijkheid en openheid centraal staat in de werkwijze van MasterFind. “In onze aanpak blijven we dicht bij onszelf. We vragen vertrouwen en geven dat ook terug. We stellen ons op als sparringpartner, denken mee en adviseren. Het doel is natuurlijk een match, maar we kijken verder dan de vacature. Soms kost het best wat moeite om de juiste match te vinden, maar het resultaat is wel bestendiger.”

“Recruitment begint bij een gezonde nieuwsgierigheid naar mensen en organisaties. Maar wij dwingen onszelf om door te vragen, verder te denken, te analyseren. Daarvoor gebruik je al je kennis en vaardigheden en dat maakt mijn werk zo uitdagend. Ik leer echt elke dag! Daarnaast bouw je betekenisvolle relaties op met heel diverse mensen. Met opdrachtgevers houden we ook contact als er niet direct een vacature is, gewoon om te weten hoe het gaat en hoe de organisatie zich ontwikkelt. En datzelfde geldt voor veel kandidaten. We zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie we samenwerken en dat waarderen ze.”

Chris:

Gaat voor het resultaat en geniet van kleine en grote successen.

Deed een Bachelor Sociologie en een Master Bestuurs- en Organisatiewetenschap met afstudeerrichting strategisch HRM.

Deed een jaar vrijwilligerswerk. Hij werkte onder meer in een hospice, deed een maatjesproject en hielp bij het Leger des Heils jongeren met solliciteren.

Zijn bokstraining houdt hem fit en leert om goed te anticiperen.

Leest graag moderne literatuur.

Ontspant zich met vrienden en een speciaalbiertje.