over Chris Casteleijn - MasterFind | skills. brains. careers.
16341
page-template-default,page,page-id-16341,page-child,parent-pageid-15359,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

over Chris Casteleijn

chris-1

Chris Casteleijn is op 1 november 2016 als Recruitment Consultant gestart bij MasterFind.

“Ik werkte bij een uitvaartonderneming toen Diederik me belde. We kenden elkaar van toen we beiden als werkstudent bij deze onderneming werkten. Op dat moment had ik het prima naar mijn zin, maar Diederiks verhaal over MasterFind triggerde me zodanig dat ik toch ben gaan praten. Ik werd al snel enthousiast en heb de overstap gemaakt. Net als de kandidaten die ik nu bemiddel was ik dus latent werkzoekend, dat is wel grappig.
MasterFind benadert werving en selectie op een andere manier dan gebruikelijk. We willen langetermijn-oplossingen bieden voor organisaties en kandidaten en gaan daarvoor langdurige relaties aan. Daarbij past 100 procent transparantie. Als we denken dat iets niet werkt, geven we dat ook aan. Dat is best een verfrissende benadering in deze branche.

MasterFinds manier van denken en werken past goed bij me. Het mag best wat meer moeite kosten om iets te bereiken, maar dan is het resultaat wel bestendiger. Daarnaast heb ik het altijd bijzonder interessant gevonden om te begrijpen wat mensen beweegt, hoe ze keuzes maken en waarom. Die aspecten komen hier mooi samen.

Omdat we als Recruitment Consultants van begin tot eind verantwoordelijk zijn voor een searchtraject, raken we echt nauw betrokken bij de opdrachtgever en de kandidaten en leren we gedurende het traject continu bij. De functies waarvoor we bemiddelen zijn zo specifiek; je moet je elke keer opnieuw inlezen en verdiepen, de functie en de doelgroep analyseren en de best passende benaderingswijze kiezen. Saai zal het hier niet snel worden!”

Chris:

Deed een Bachelor Sociologie en een Master Bestuurs- en Organisatiewetenschap met afstudeerrichting strategisch HRM.

Deed zijn afstudeeronderzoek bij Cordaid.

Werkte in een HR-rol bij een detacheerder van projectplanners in Rotterdam.

Deed een jaar vrijwilligerswerk. Hij werkte onder meer in een hospice, deed een maatjesproject en hielp bij het Leger des Heils jongeren met solliciteren.

Volgde in zijn ‘tussenjaar’ ook cursussen creatief schrijven.

Was verantwoordelijk voor het werven, selecteren en behouden van werkstudenten bij een uitvaartonderneming.

Bokst.

Leest veel literatuur.

Spreekt graag met vrienden af.