wie we zijn - MasterFind | skills. brains. careers.
15561
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15561,page-child,parent-pageid-15551,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

wie we zijn

Recruitment kan anders!

Recruitment kan anders. Eerlijk, transparant en respectvol. Vanuit die overtuiging startte Jerre Cramer in 2012 met MasterFind en die overtuiging hebben hij en zijn collega’s nog steeds. Wat alle MasterFinders bindt, is oprechte interesse in mensen en hun beweegredenen. En die interesse vormt de basis voor duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Want een bemiddeling is pas echt geslaagd als alle betrokkenen langdurig tevreden zijn met de uitkomst.

Intrinsieke interesse in mensen en hun beweegredenen.

MasterFind werkt voor vooruitstrevende opdrachtgevers die zich bezighouden met complexe technische en maatschappelijke vraagstukken. Voor hen zoeken we de mensen die moeilijk te vinden zijn. Ervaren professionals die breder kijken dan hun vakgebied en de meerwaarde zien van teamwork. Onze kandidaten zijn mensen die een organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen vanuit projectmanagement, lijnmanagement of business development. Dat vraagt om een zorgvuldig en integer selectieproces en dat kun je niet waarmaken als ‘snel scoren’ bovenaan je prioriteitenlijstje staat.

De lange termijn telt

Persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en transparantie zijn kernbegrippen in de MasterFind-aanpak. Klant en kandidaat kunnen rekenen op een eerlijk verhaal. De opdrachtgever weet precies wat hij of zij kan verwachten en hoe realistisch de eisen en wensen zijn. De kandidaat nemen we mee in de reële scenario’s bij zijn of haar toekomstige nieuwe werkgever. Het is voor MasterFind vanzelfsprekend dat we intensief persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten onderhouden. Daardoor werken wij het meest efficiënt, betrokken en als gevolg daarvan: succesvol.

De mooie accounts van MasterFind bewijzen dat die visie werkt. Kijk maar eens naar ons track record.

MasterFind bestaat uit een team van gedreven consultants, met hart voor het recruitment vak. Zij zetten zich in om innovatieve bedrijven en schaarse experts naar tevredenheid van beide, en voor de lange termijn, bij elkaar te brengen. Kijk hier wie de MasterFinders zijn.

Lees ook het verhaal van Michiel de Graaff, die vanaf de oprichting bij MasterFind werkte en nu vanuit zijn opdrachtgeversrol met MasterFind te maken heeft.