wie we zijn - MasterFind | skills. brains. careers.
15561
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15561,page-child,parent-pageid-15551,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

wie we zijn

Recruitment kan anders!

Recruitment kan anders. Dat was en is de vaste overtuiging van MasterFind oprichter Jerre Cramer. Vanuit die overtuiging startte hij in 2012 met MasterFind. Zijn doel: de recruitment branche verbeteren en laten zien dat winst op de korte termijn niet de beste grondslag is om succesvol te zijn in recruitment. Echte interesse in mensen en de wil om lange termijn relaties aan te gaan met opdrachtgevers en kandidaten zijn de drijfveren van MasterFind.

Toen Jerre met MasterFind startte, was hij ruim twaalf jaar actief in de recruitment branche. Hij werkte bij verschillende bureaus en richtte in 2010 Cramer Search op. Met dit bureau bemiddelt hij voor senior consultancy functies. Met MasterFind richt hij zich op de bemiddeling voor niche-functies binnen sterk innovatieve, kennisintensieve organisaties.

‘De lange termijn telt’

De scoringsdrang van de recruitment branche was Jerre al langer een doorn in het oog. Met MasterFind wilde hij het anders doen. MasterFind streeft naar een lange termijn relatie met kandidaat en met opdrachtgever. ‘Snel scoren’ is een begrip dat niet in de MasterFind filosofie voorkomt. Jerre: “De snelle winst moet nooit de beweegreden zijn om kandidaten bij opdrachtgevers voor te stellen. Oprechte interesse in mensen en hun beweegredenen wel. Wij werken voor vooruitstrevende opdrachtgevers met grote, aansprekende werken. Voor hen zoeken we de mensen die moeilijk te vinden zijn. Professionals met zeer specifieke expertise, die werken in niche-posities, veelal met een sterke bèta-component. Onze kandidaten zijn mensen die een organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Dat kun je niet waarmaken als ‘snel scoren’ bovenaan je prioriteitenlijstje staat.”

‘Intrinsieke interesse in mensen en hun beweegredenen’

Betrouwbaarheid en transparantie zijn kernbegrippen in de MasterFind-aanpak. Klant en kandidaat kunnen rekenen op een eerlijk verhaal. De opdrachtgever weet precies wat hij of zij kan verwachten en hoe realistisch de eisen en wensen zijn. De kandidaat nemen we mee in de reële mogelijke scenario’s bij zijn of haar toekomstige nieuwe werkgever. Het is voor MasterFind vanzelfsprekend dat we intensief persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten onderhouden. Daardoor werken wij het meest efficiënt, betrokken en als gevolg daarvan: succesvol.

De mooie accounts van MasterFind bewijzen dat die visie werkt. Kijk maar eens naar ons track record.

MasterFind bestaat uit een team van gedreven consultants, met hart voor het recruitment vak. Zij zetten zich in om innovatieve bedrijven en schaarse experts naar tevredenheid van beide, en voor de lange termijn, bij elkaar te brengen. Kijk hier wie de MasterFinders zijn.

Lees ook het verhaal van Michiel de Graaff, die vanaf de oprichting bij MasterFind werkte en nu vanuit zijn opdrachtgeversrol met MasterFind te maken heeft.