voor opdrachtgevers - MasterFind | skills. brains. careers.
15542
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15542,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

voor opdrachtgevers

De meest innovatieve bedrijven verdienen de beste experts. MasterFind vindt ze.

MasterFind helpt vooruitstrevende, kennisintensieve bedrijven hun organisatie verder te ontwikkelen door de beste mensen aan boord te brengen. We zijn gespecialiseerd in het vinden van hoogopgeleide professionals die werken in complexe technische omgevingen, in een adviserende, coördinerende en/of coachende rol. Experts die werken met hun handen én hun hoofd, met een sterke affiniteit met bèta en met uitstekende communicatieve vaardigheden.

De specialisten voor wie wij bemiddelen combineren inzicht met overzicht. En werken bijvoorbeeld in de bouw- en installatiebranche, automotive, pharma, food of offshore. Het zijn schaarse mensen, die hun stempel drukken op een project of opdracht. Mensen ook die best een stap willen maken in hun loopbaan, maar dan wel doordacht. MasterFind laat de bijzondere kwaliteiten van deze specialisten tot hun recht komen, door ze in contact te brengen met organisaties die uitdaging te bieden hebben op het vlak van innovatie, vergaand technisch specialisme en aansprekende werken.

MasterFind bemiddelt voor specialisten in niche-functies. Mensen die met hun expertise en skills hun stempel drukken op een project.

MasterFind vindt de professionals met skills, brains en een grote affiniteit met techniek, die je organisatie naar een hoger niveau tillen. We stellen alles in het werk om vooruitstrevende, kennisintensieve organisaties en vakvolwassen professionals bij elkaar te brengen. We mikken niet op de snelle score, maar op de opbrengst op de lange termijn. Voor jouw organisatie en voor de kandidaat. Hoe we dat doen?
Lees meer over de MasterFind aanpak >>

Lees hier wat Maaike Thijssen van Koninklijke BAM GroepGeertje Maas van Strukton en Michiel de Graaff van ENGIE zeggen over MasterFind.