voor opdrachtgevers - MasterFind | skills. brains. careers.
15542
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15542,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

voor opdrachtgevers

De meest innovatieve bedrijven verdienen de beste mensen. MasterFind vindt ze.

MasterFind helpt vooruitstrevende, kennisintensieve bedrijven hun organisatie verder te ontwikkelen door de juiste mensen aan boord te brengen. We zijn gespecialiseerd in het vinden van hoogopgeleide professionals die zowel technische expertise als uitstekende managementvaardigheden in huis hebben. De specialisten die wij zoeken combineren inzicht met overzicht. Zij kennen het werkveld en hebben er hun sporen in verdiend. Maar zij brengen meer mee: een open blik, sterke sociale en communicatieve vaardigheden en een heldere visie.

Wij bemiddelen vooral voor advies- en ingenieursbureaus die werken aan complexe maatschappelijke en technische vraagstukken. Zij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied, voorsorteren op de toekomst en samenwerking naar een hoger plan kunnen tillen. Professionals die begrijpen wat de markt vraagt en dat kunnen vertalen naar de eigen organisatie. Die weten waar hun eigen kracht ligt en het beste uit hun collega’s en team halen.

Wij helpen innovatieve organisaties en hoogopgeleide professionals om te groeien.

MasterFind zoekt contact met professionals die een stap willen maken in hun loopbaan, maar dan wel doordacht. We laten de bijzondere kwaliteiten van deze specialisten tot hun recht komen, door ze in contact te brengen met organisaties die uitdaging te bieden hebben op het vlak van innovatie, business development of programmamanagement. We mikken niet op de snelle score, maar op het resultaat op de lange termijn. Voor jouw organisatie én voor de kandidaat. Hoe we dat doen?
Lees meer over de MasterFind aanpak >>

Lees hier wat Maaike Thijssen van Koninklijke BAM GroepGeertje Maas van Strukton en Michiel de Graaff van ENGIE zeggen over MasterFind.