voor professionals - MasterFind | skills. brains. careers.
15613
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15613,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

voor professionals

Wil je een gesprek over je loopbaan?

Hoogopgeleide technisch professional… ben je in voor een goed gesprek over je loopbaan? Misschien is die vraag je de laatste tijd al eens gesteld. Grote kans dat dat door een van de mensen van MasterFind was. En dat we je benaderden in verband met een mooie kans die zich voordeed op jouw vakgebied. MasterFind brengt namelijk vooruitstrevende, kennisintensieve organisaties en professionals met expertise in een technische niche bij elkaar. We werken voor bedrijven in de bouw- en installatiebranche, automotive, pharma, food of offshore.

Posities met perspectief

We kunnen ons voorstellen dat je prima op je plek zit in je huidige werk. Tevreden bent met je rol en werkt aan mooie, uitdagende projecten. Super, dan is er dus geen reden voor je om op zoek te gaan naar een nieuwe baan of een nieuw project. Maar wellicht vindt MasterFind jou, als er een positie is die precies past bij jouw kennis, vaardigheden en ervaring. Een positie die perspectief biedt. Nu, maar zeker ook op de langere termijn.

Als de tijd daar is praten we graag eens met je over de mogelijkheden voor een nieuwe positie met perspectief.

Wij vinden jou

In zo’n geval bellen we je. Je hoeft niet bij ons ingeschreven te staan. Wij vinden jou, als de gelegenheid zich voordoet. Dan weet je in elk geval alvast met wie je te maken hebt, als je deze vraag hoort: ’Wil je een gesprek over je loopbaan?’ Mocht het dan het juiste moment zijn, dan helpen we je graag vooruit in je carrière.

Zo bemiddelden we bijvoorbeeld Sascha van Gaal. Zij is Consultant Asset Management bij Strukton Worksphere. Lees haar verhaal >>