voor professionals - MasterFind | skills. brains. careers.
15613
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15613,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

voor professionals

Wil je een gesprek over je loopbaan?

Je hoeft niet bij ons ingeschreven te staan om gevonden te worden. Wanneer wij denken dat er een vacature is die heel goed bij jou past, nemen wij het initiatief en benaderen we jou. En stellen je eigenlijk maar een vraag: wil je een gesprek over je loopbaan?

Je bent afgestudeerd aan de HTS, de TU of vergelijkbaar en beschikt over de nodige jaren werkervaring. Inmiddels heb je een mooi track record van aansprekende projecten, het aansturen van teams of in business development. Maar soms denk je na over nieuwe, andere uitdagingen… Misschien kun je die vinden bij je huidige werkgever, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij hebben mogelijk een andere optie en leggen die graag aan je voor.

Als de tijd daar is praten we graag eens met je over de mogelijkheden voor een nieuwe positie met perspectief.

Posities met perspectief

MasterFind brengt kennisintensieve organisaties en hoogopgeleide professionals bij elkaar, zodat beide blijven groeien. We werken voor toonaangevende advies- en ingenieursbureaus, die actief zijn in een breed werkveld. En die volop kansen bieden voor talentvolle mensen zoals jij. Zit je prima op je plek in je huidige werk, dan zijn we natuurlijk blij voor je. Maar misschien hebben wij een functie die nog beter aansluit bij jouw kennis, vaardigheden én ambities. Een positie die perspectief biedt. Nu, maar zeker ook op de langere termijn. We gaan dan ook graag in gesprek over jouw wensen voor de toekomst en kijken of die matchen met de behoefte van onze opdrachtgever.

Een keer praten kan altijd

Wil je gewoon een keer sparren over jouw professionele toekomst, dan kan dat natuurlijk ook. Zo’n gesprek kan helpen om een weloverwogen keuze te maken, om te blijven waar je bent of juist om op zoek te gaan naar iets anders. Neem vrijblijvend contact op en we maken een afspraak.En mocht het dan het juiste moment zijn voor een volgende stap, dan helpen we je graag die te zetten.

Zo bemiddelden we bijvoorbeeld Sascha van Gaal. Zij is Consultant Asset Management bij Strukton Worksphere. Lees haar verhaal >>