wat we doen - MasterFind | skills. brains. careers.
15563
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15563,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

wat we doen

MasterFind vindt de professionals die je organisatie naar een hoger niveau tillen

Bemiddeling voor uitzonderlijke posities

MasterFind bemiddelt voor posities met een jaarsalaris tussen de 50 en 90K, voor experts met een schaars specialisme op minimaal HBO-niveau. Geen eenvoudige groep om te vinden, maar daar ligt voor ons juist de uitdaging én het plezier. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met het vinden, benaderen en interesseren van deze specialisten. Vaak voor uitzonderlijke posities die specifieke kennis vereisen, in combinatie met coördinerende, coachende en adviesvaardigheden. Zo vonden we onder andere een Quality Engineer Akoestiek voor VDL Nedcar, een Validatie en Verificatie Engineer voor BAM Techniek, een Application Engineer Industrial Automation voor Cofely en een Energie Consultant voor Strukton Worksphere. Maar ook voor meer voorkomende specialistische posities als QHSE Experts, Service Engineers Werktuigbouwkunde of Senior Technisch Inkopers hebben we een aansprekend track record.

MasterFind laat de bijzondere kwaliteiten van vakvolwassen professionals tot hun recht komen door ze in contact te brengen met organisaties die uitdaging bieden op het vlak van innovatie, vergaand technisch specialisme en aansprekende werken.

Lees hier wat Maaike Thijssen van Koninklijke BAM GroepGeertje Maas van Strukton en Michiel de Graaff van ENGIE zeggen over MasterFind.