wat we doen - MasterFind | skills. brains. careers.
15563
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15563,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

wat we doen

MasterFind vindt de professionals die je organisatie naar een hoger niveau tillen

De juiste persoon op de juiste plek

Het succes van organisaties wordt in hoge mate bepaald door het vermogen om te innoveren. Daarbij gaat het niet alleen om het ontwikkelen van nieuwe ideeën en kennis, maar vooral om het vertalen van die kennis naar nieuwe producten, processen, concepten en diensten. Dit vraagt om ervaren professionals die beschikken over technische knowhow én managementvaardigheden. Die mensen in hun kracht kunnen zetten en in beweging krijgen, die samenwerkingen tot stand brengen en succesvol maken.

Deze breed getalenteerde professionals zijn niet eenvoudig te vinden, maar daar ligt voor ons juist de uitdaging, en het plezier! In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met het vinden, benaderen en interesseren van deze mensen. Vaak voor bijzondere posities die specifieke vakkennis vereisen, in combinatie met sterke commerciële, coachende en/of adviesvaardigheden.

Kwaliteit verdient aandacht.

MasterFind laat de bijzondere kwaliteiten van vakvolwassen professionals tot hun recht komen door ze in contact te brengen met organisaties waar zij kunnen blijven groeien. Bedrijven en instellingen die zich bezighouden met complexe maatschappelijke vraagstukken en werken aan (technisch) innovatieve oplossingen. We bemiddelen voor posities op minimaal HBO-niveau met een jaarsalaris tussen de 75 en 125K. Zo vonden we onder andere een Manager Business Intelligence en een Manager Energietransitie voor TNO, een Teammanager Duurzame Gebouwen voor Sweco en een Leading Professional Kostenmanagement voor Movares.

Lees hier wat Maaike Thijssen van Koninklijke BAM GroepGeertje Maas van Strukton en Michiel de Graaff van ENGIE zeggen over MasterFind.