werken bij MasterFind - MasterFind | skills. brains. careers.
16040
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16040,page-parent,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

werken bij MasterFind

Werken bij MasterFind

We zoeken en vinden niet alleen professionals voor onze opdrachtgevers, we zijn zelf ook op zoek naar talentvolle mensen die het vak van Recruitment Consultant verstaan of willen leren.

Vind jij het interessant om innovatieve en kennisintensieve bedrijven verder te helpen ontwikkelen door voor hen de beste mensen te vinden? Bij MasterFind zoeken we regelmatig (aankomende) Recruitment Consultants die begrijpen wat vooruitstrevende bedrijven succesvol maakt én die zich kunnen verplaatsen in de beweegredenen van hooggeschoolde (technisch) specialisten, bij hun eventuele overstap naar een nieuwe baan.

Zullen we kennismaken?

Heb je al ervaring, of heb je talent en wil je je graag bekwamen in het vak van Recruitment Consultant? Heb je een relevante opleiding en achtergrond, oog voor de behoeften van kennisintensieve organisaties en oprechte interesse in mensen en hun motivatie? Spreekt bovendien de aanpak van MasterFind je aan?
We maken heel graag kennis met je, om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact op met het formulier hieronder en stuur je cv mee. We zijn benieuwd naar je!

Maak alvast kennis met het MasterFind-team.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Jerre Cramer via e-mail of telefoon:  jerre@masterfind.nl of 06 11 32 35 90.


    Stuur je CV mee. (pdf of doc, bestandslimiet 5mB)