Vacature Senior Consultant - MasterFind | skills. brains. careers.
16407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16407,page-child,parent-pageid-16040,bridge-core-2.5.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Vacature Senior Consultant

Kom jij ons team versterken als Senior Consultant?

Jij:

Werkt nu als Recruitment Consultant en hebt het beste voor met je werkgever. De recruitment sector vind je leuk, heeft je interesse, geeft je energie. Je doet net dat stapje extra voor jouw kandidaten (die jou als adviseur zien). Jouw opdrachtgever weet je te vinden en waardeert je om wat je doet. Je hebt echt wat te vertellen. Bij jouw werkgever is het ook prima werken. Toch merk je dingen: collega’s vertrekken, gedoe om klanten, iedere keer voldoen aan de kpi’s van zoveel calls, zoveel introducties, zoveel omzet. Het interesseert je minder. Het gaat jou om kwaliteit. Je hebt al die dingen niet nodig. Je bent al ‘verantwoordelijk’ van jezelf. Daar hoef je niet op ‘gecontroleerd’ te worden. Je zou het graag eens anders willen doen. Meer sturing willen geven aan je eigen ontwikkeling.

Wij:

Hebben MasterFind opgericht in 2012. Midden in de crisis. Niemand zat op ons te wachten. Alleen door uitstekend werk te leveren kregen we business gegund van onze opdrachtgevers. We zijn bescheiden qua uitstraling. We laten liever anderen zeggen dat we supergoede dienstverlening leveren, dan dat we dat zelf doen. Vanaf het allereerste begin hebben we keuzes gemaakt: we werken alleen voor corporates die zeer innovatief zijn en zeer onderscheidend in hun sector. Voor heel veel organisaties willen we dus niet werken. We hebben een business model ontwikkeld dat door onze opdrachtgevers als onderscheidend wordt genoemd in de recruitment markt. Door feedback sessies met onze opdrachtgevers verbeteren we continu ons model en daarmee onze kwaliteit. Wij zijn trots dat we al jarenlang werken voor onder andere BAM, Engie, RWG, Coca Cola, Aspen en MSD. In het afgelopen jaar zijn daar onder andere TNO en Action bij gekomen. Dat doen we vanuit Utrecht met in totaal 10 collega’s. We hebben een mooie mix van zeer ervaren collega’s en collega’s die meer aan het begin van hun carriere staan.

Toekomst:

We zijn ambitieus, zeer resultaatgericht, willen groeien. Maar alleen groeien omdat het kan, niet als doel op zich. Als we moeten kiezen tussen groei in omvang of groei in kwaliteit zullen we kiezen voor het laatste. We willen ook een aantal sectoren leren kennen waar we nu nog geen ervaring mee hebben. Maar waarvan we zeker weten dat onze propositie daar goed aansluit. We laten ons leiden door de plannen, wensen van onze collega’s en dus ook de wensen van nieuwe collega’s. Eerst mensen, dan de strategie. Niet andersom.

En nu?

We doen de dingen omdat we het menen. Naar opdrachtgevers, naar kandidaten. Dus ook naar jou. We hopen dat we een deel van dat ‘gevoel’ of ‘visie’ in deze tekst hebben overgebracht. Wil je op basis hiervan meer weten of kennismaken, dan staan we daar meer dan voor open. Bel met Jerre Cramer (Oprichter, Managing Director) via 06 11323590, gebruik het contactformulier of mail via jerre@masterfind.nl .


    Stuur je CV mee. (pdf of doc, bestandslimiet 5mB)