Expertises

Een totaaloplossing voor jouw vraagstuk op het gebied van recruitment. We gaan verder dan alleen het bemiddelen van kandidaten. We zijn een kritische en opbouwende partner tijdens het wervingstraject, we bieden mogelijkheden om persoonlijkheidsanalyse uit te voeren en verzorgen referral trajecten. Om jouw organisatie vooruit te helpen kunnen we 1 of meerdere expertises naast elkaar inzetten, om zo te komen tot de beste match voor de toekomst.

Werving & Selectie

Innoveren binnen een bedrijf vraagt om ervaren professionals die beschikken over knowhow én (project)managementvaardigheden. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met het vinden, benaderen en interesseren van deze mensen voor advies- en ingenieursbureaus. Vaak voor bijzondere posities die specifieke vakkennis vereisen, in combinatie met sterke commerciële, coachende en/of adviesvaardigheden.

Scherpe analyse

Van zowel de organisatie, de markt als de mogelijke kandidaat. Op zoek naar de opdracht achter de functie.

Kwalitatieve selectie

We introduceren kandidaten die wat kunnen toevoegen aan de vooruitgang van jouw organisatie.

Partnership

Met zowel de opdrachtgever als kandidaat. Met veel opdrachtgevers werken we al jarenlang samen. We blijven een kritisch en opbouwend gesprekspartner.

Persoonlijk Inzicht

Naast de juiste ervaring en vaardigheden, komt een goede match uiteindelijk toch vooral tot stand door een sterke persoonlijke connectie. Past de persoonlijkheid van de kandidaat bij de organisatie, het team en de belangrijkste stakeholders? En andersom. Kunnen klant en kandidaat elkaar versterken en verder helpen? Daar gaat het om.

Persoonlijkheidsanalyse

Al onze collega’s zijn DISC gecertificeerd en daarmee bevoegd om deze persoonlijkheidsanalyse samen met kandidaten te doen.

Inzicht

Uit gesprekken met kandidaten over de uitkomst van de persoonlijkheidsanalyse, komt vaak nog veel verduidelijking en nuance. Wat de match nog verder versterkt.

Match

Met de opdrachtgever bespreken we hoe dit aan kan sluiten op de identiteit van de organisatie, het team en de huidige teamleden en hoe dit elkaar versterkt.

Referral Recruitment

Recruitment is inmiddels zoveel meer dan alleen het bemiddelen van kandidaten. Om gebruik te maken van de kennis en netwerken die er al zijn binnen de organisatie werken wij met Referral Recruitment. Door een goed ingericht referral proces zorg je er als organisatie niet alleen voor dat je klaar bent voor het nu, maar vooral voor de toekomst. We begeleiden het proces, maar trekken samen op, om elkaar te versterken en te verbeteren.

Neem contact op

Optimaal proces

Samen kijken we hoe het proces het beste ingericht kan worden: wat is er al en wat moet er worden toegevoegd om het optimale eruit te halen?

Betrouwbaar en discreet

Medewerkers moeten erop kunnen vertrouwen dat er serieus, maar ook discreet met hun informatie wordt omgegaan. Onze consultants zorgen ervoor dat dit tijdens het proces gewaarborgd blijft.

Kennis delen

Vaak leveren de referral gesprekken naast concrete kandidaten ook andere interessante inzichten op. Tijdens verschillende workshops zorgen we er samen voor dat jouw recruitment proces nog beter kan worden ingericht.

Recruitment Process Outsourcing

In de huidige arbeidsmarkt gaan wervingsvraagstukken vaak breder dan de invulling van één specifieke vacature, er wordt gevraagd om maatwerk oplossingen voor het gehele recruitment proces. Daarom nemen wij dit proces in zijn geheel scherp onder de loep en kijken waar verbeterpunten liggen. Om vervolgens heel concreet vanuit een ‘In-house rol’ met deze optimalisatie aan de slag te gaan. Zo worden klanten ontzorgd op het gebied van recruitment én kunnen ze een verbeterslag maken!

Quick Scan

Door middel van interviews, workshops en onderzoek brengen wij in kaart waar de belangrijkste behoeften liggen.

Programma

Op basis daarvan gaan we aan de slag met alle specifieke topics die de werving een boost kunnen geven.

Groei

Naast een verbetering over de hele linie werken we ook heel gefocust aan het invullen van specifieke vacatures.