Expertises

Een totaaloplossing voor jouw vraagstuk op het gebied van recruitment. We gaan verder dan alleen het bemiddelen van kandidaten. We zijn een kritische en opbouwende partner tijdens het wervingstraject, we bieden mogelijkheden om persoonlijkheidsanalyse uit te voeren en verzorgen referral trajecten. Om jouw organisatie vooruit te helpen kunnen we 1 of meerdere expertises naast elkaar inzetten, om zo te komen tot de beste match voor de toekomst.

Executive Search

Innoveren binnen een bedrijf vraagt om ervaren professionals die beschikken over knowhow én (project)managementvaardigheden. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met het vinden, benaderen en interesseren van deze mensen voor advies- en ingenieursbureaus. Vaak voor bijzondere posities die specifieke vakkennis vereisen, in combinatie met sterke commerciële, coachende en/of adviesvaardigheden.

Scherpe analyse

Van zowel de organisatie, de markt als de mogelijke kandidaat. Op zoek naar de opdracht achter de functie.

Kwalitatieve selectie

We introduceren kandidaten die wat kunnen toevoegen aan de vooruitgang van jouw organisatie.

Partnership

Met zowel de opdrachtgever als kandidaat. Met veel opdrachtgevers werken we al jarenlang samen. We blijven een kritisch en opbouwend gesprekspartner.

detachering

Binnen de huidige arbeidsmarkt is de vraag naar flexibele inzet van specialisten van steeds groter belang. Binnen MasterFind bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om personeel met een bepaalde expertise tijdelijk in te huren. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om kandidaten tijdens de inleenperiode te scholen en coachen binnen de werkzaamheden die onze mensen uitvoeren bij de klant. Directe indiensttreding na een vooraf overeengekomen periode behoort bij ons altijd tot de mogelijkheden.

Specialist op recruitment

Onze consultants hebben jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en specifiek binnen Civiel, infra en energie.

Partner op inhoud

De inhoud is ons niet vreemd, wij denken mee met onze partners en adviseren rondom recruitmentvraagstukken.

Transparant en flexibel

Eerlijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel. Wij luisteren naar de wens van onze opdrachtgevers en denken graag mee in flexibele oplossingen.

RecruitmentLab

In de huidige arbeidsmarkt gaan wervingsvraagstukken vaak breder dan de invulling van één specifieke vacature, er wordt gevraagd om maatwerk oplossingen voor het gehele recruitment proces. Daarom nemen wij dit proces in zijn geheel scherp onder de loep en kijken waar verbeterpunten liggen. Om vervolgens heel concreet vanuit een ‘In-house rol’ met deze optimalisatie aan de slag te gaan. Zo worden klanten ontzorgd op het gebied van recruitment én kunnen ze een verbeterslag maken!

Quick Scan

Door middel van interviews, workshops en onderzoek brengen wij in kaart waar de belangrijkste behoeften liggen.

Programma

Op basis daarvan gaan we aan de slag met alle specifieke topics die de werving een boost kunnen geven.

Groei

Naast een verbetering over de hele linie werken we ook heel gefocust aan het invullen van specifieke vacatures.