Werken bij

We zoeken en vinden niet alleen professionals voor onze opdrachtgevers, ook voor onszelf zijn we op zoek naar talentvolle mensen die het vak van Recruitment Consultant verstaan óf willen leren.

Together for the extra mile

Persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en transparantie zijn kernbegrippen voor onze aanpak.  We zijn er wanneer een klant of kandidaat ons nodig heeft, van begin tot eind. Ook wanneer het lastig wordt!

Met een kritisch analytische aanpak schetsen wij een klant een realistisch beeld van de haalbaarheid van zijn of haar recruitmentvraagstuk. Ook kandidaten kunnen rekenen op transparantie en reële scenario’s over het startpunt en de toekomst bij een toekomstige nieuwe werkgever. Door samen te werken, werken we efficiënt, betrokken en succesvol.

Kom jij ons team versterken?

Heb je al ervaring, of heb je talent en wil je je graag bekwamen in het vak van Recruitment Consultant? Heb je een relevante opleiding en achtergrond, oog voor de behoeften van kennisintensieve organisaties en oprechte interesse in mensen en hun motivatie? Spreekt ons verhaal je aan? 
We maken heel graag kennis met je, om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar je!

Neem contact op

Waar wij in geloven

We gaan altijd voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit

We denken in kansen, mogelijkheden en oplossingen

We zijn een echte partner voor onze opdrachtgevers

Herken jij je hierin?

Dan gaan we graag met je in gesprek.
Laten we samen ontdekken of er een match is en wat we elkaar te bieden hebben!

Neem contact op

Masterfinders

Gedreven consultants, met hart voor het recruitment vak. Wij zetten ons in om innovatieve bedrijven en schaarse experts naar tevredenheid en voor de lange termijn bij elkaar te brengen.

Chris Casteleijn

Senior Recruitment Consultant

06 39 55 29 89

chris@masterfind.nl

Connect met mij

Werken bij

Over

Chris Casteleijn

Bijna 10 jaar ervaring in recruitment, waarvan ruim 5 jaar bij MasterFind. Kom het beste tot mijn recht bij opdrachtgevers die aan de voorkant van een ontwikkeling staan, die iets creëren. Senior rollen met een complex stakeholderveld, waar een specialistische doelgroep bij hoort. Dit doe ik met name op het vlak van energietransitie, high tech en R&D. Ik houd van het analyseren van markten, organisaties en mensen en daarin verbanden te leggen. Recruitment vraagt vaak ook om ergens in vast te bijten en niet meer los te laten. Van dat aspect krijg ik ook veel energie.

Zeer gelukkig getrouwd met Judith, woonachtig in het centrum van Utrecht. Ik houd van bruine cafés, boeken en theater. Oftewel: plekken waar verhalen worden gedeeld. In mijn werk draait het ook om verhalen. Over de ontwikkeling in loopbanen en de ontwikkeling van organisaties. Het geeft mij de ultieme voldoening als die verhalen zich met elkaar gaan vermengen.

Over

Koen Jonkers

Sinds 2016 actief in de arbeidsbemiddeling. Ooit begonnen als werkstudent bij DPA en hierna de recruitmentbranche nooit meer verlaten. Grote ervaring in technisch recruitment met een focus op klanten en kandidaten binnen de infra en civiele techniek. Verbinder van professionals op alle niveaus waarbij ik vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid in staat ben om binnen een breed netwerk de juiste match te maken.

Vanaf September 2022 woonachtig in Utrecht na lang gewoond te hebben in Rotterdam. Kan enorm genieten van een biertje met vrienden en een goed gesprek. Ben graag met mijn familie waarbij ik de oudste broer ben uit een gezin van drie. Inmiddels ook Oom waar ik enorm van geniet!

Zoeken wij jou?

MasterFind is op zoek naar versterking van het team

Connect met mij

Werken bij

Over

Zoeken wij jou?

Heb je al ervaring, of heb je talent en wil je je graag bekwamen in het vak van Recruitment Consultant? Heb je een relevante opleiding en achtergrond, oog voor de behoeften van kennisintensieve organisaties en oprechte interesse in mensen en hun motivatie? Spreekt ons verhaal je aan? We maken heel graag kennis met je, om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar je!

Lot Decossaux

Senior Recruitment Consultant

06 52 69 37 79

lot@masterfind.nl

Connect met mij

Werken bij

Over

Lot Decossaux

Bachelor Arbeid- & Organisatiepsychologie, Master Beleid, Communicatie & Organisatie. Sinds 2015 actief binnen recruitment. Ervaring bij veelal technische (maak) bedrijven, rollen op het gebied van lijnmanagement, commercie en projectmanagement. Ik heb altijd interesse gehad in mensen en processen in organisaties. Binnen recruitment komt alles samen, je doorgrondt de organisatie en bent in gesprek met kandidaten over hun toekomst. Je helpt beide kanten weer een stuk vooruit. Zowel met klanten als kandidaten gaat het om de duurzame relatie, dit is ook waarin ik het best tot mijn recht kom.

Ik woon in Amersfoort met Johan en zoon Teun. Ik houd van koken en uitgebreid (uit) eten. Kan genieten van een goed gelukt gerecht thuis, maar vooral van eten in een restaurant waar koken als topsport wordt gezien. Zelf sport ik om de andere hobby te compenseren.

Ankie van Hees

Senior Recruitment Consultant

06 11 13 33 78

ankie@masterfind.nl

Connect met mij

Werken bij

Over

Ankie van Hees

Bachelor of Sciences, Industrial Product Design. Sinds 2007 werkzaam bij werving & selectiebureaus. In de afgelopen jaren heb ik voor uiteenlopende organisaties mogen werken, met ieder hun eigen recruitmentvraagstukken en uitdagingen in de markt. Ik geniet van de diversiteit aan mensen die ik spreek en ontmoet. Van de open en oprechte gesprekken over hun ervaringen, drijfveren, dromen en twijfels. Het geeft een kick wanneer ik voor iemand net dat verrassende of ontbrekende radartje kan zijn in het zetten van een nieuwe stap, en bereiken van hun doel.

Met mijn vriend en onze twee zoontjes woon ik Gorinchem. Ik geniet van het buiten zijn in de natuur. Wandelen, sporten, kamperen. Nieuwe plekken ontdekken, de elementen voelen en verwonderd worden door zowel ruige bergtoppen en vergezichten, als ook de kleine beestjes in het bos. Thuis kruip ik graag op de bank voor een goede serie, of ga aan tafel met vrienden voor een borrel of verrassend gezelschapsspel.

Over

Daan Kobes

Na mijn Bachelor WTB aan de HTS te Haarlem en een jaar industriële organisatie aan de TU-Delft ben ik ruim 15 jaar actief geweest binnen diverse commerciële rollen in de bouw en industrie. Ik bemerkte echter dat ik steeds meer energie kreeg van de gesprekken die ik voerde met collega’s over carrière keuzes en om deze reden heb ik besloten om in 2016 het roer om te gooien en me te richten op de recruitmentbranche. Na 6 jaar werkervaring te hebben opgedaan binnen deze branche ben ik augustus 2022 gestart bij MasterFind met de opdracht om naast het bestaande W&S label een projecten label op te starten. Een unieke uitdaging waar ik mij met al mijn enthousiasme voor inzet en met mijn ervaringen kennis vanuit het werkveld dé ideale propositie wil te lanceren voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers.

Met mijnvriendin en onze twee dochters woon ik in Bussum en naast mijn werk klus ik graag aan projecten in en rond het huis. In mijn vrijetijd probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met het gezin en geniet erg van de gezelligheid met familie en vrienden.

Over

Jerre Cramer

Sinds 2000 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Begonnen met IT rollen, daarna ben ik een team van Consultants aan gaan sturen. Sinds 2012 actief als ondernemer met MasterFind en ExecutiveLab, daarvoor ZZP. Heb een grote voorkeur voor het creëren van dingen. Iets doen wat daarvoor nog niet is gebeurd. Bij de dynamiek, hectiek, spanning, transformatie en beweging die dan ontstaat voel ik me als een vis in het water. Ben gericht op kwaliteit. Niet op groot en veel. Het kan altijd beter. Voer liever een goed gesprek tijdens een wandeling dan dat ik op een podium sta. Zeker sinds Corona is mijn rol veranderd van aanjager of roerganger naar regisseur. Zorgen dat het gebeurt. Sta op meer afstand, bouwend aan proposities en business modellen die commercieel kans van slagen hebben. Heb een sterk vertrouwen in de eigen verantwoordelijkheid van mijn collega’s. Faciliteren bij die eigen verantwoordelijkheid geeft me heel veel energie.

Met mijn vrouw Yvonne zijn we de ouders van 3 tienerkinderen en wonen we in de buurt van Doesburg op het platteland. In mijn vrije tijd ben ik duo-voorzitter van ons buurtschap, doe ik aan houthakken en trek ik op met een bandje.

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Op kantoor, op locatie en online. We werken samen, zoeken elkaar op, dagen uit, steken de handen uit de mouwen en brengen elkaar en anderen in beweging. Tijdens werktijd en regelmatig ook daarbuiten.

Proef de sfeer en neem een kijkje achter de schermen bij MasterFind!

MasterEvent Attentie, Attentie! 2018

Oktober 2018. De economie draait op volle toeren, orderportefeuilles kunnen nauwelijks voller. De kansen liggen voor het oprapen, maar zie ze maar eens volledig te benutten wanneer het steeds lastiger wordt aan goed gekwalificeerde professionals te komen. Om onze relaties te helpen organiseerde we dit live event. Op het podium stond Olympisch kampioen Maarten van der Weijden. Zijn topprestaties staan in ons geheugen gegrift: van de gouden medaille in Peking tot de heroïsche Elfstedentocht, die hij in augustus 2018 jaar zwom om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Hij vertelde ons hoe hij tegenslagen overwint, zichzelf telkens weet te overtuigen tot die ene stap extra en vooral: hoe jij dat ook kunt doen. Daarnaast nam ook Mediapsycholoog Mischa Coster ons mee in de psychologie van het overtuigen. Hij vertelde over hoe je met behulp van direct toepasbare technieken, die ene kandidaat kunt verleiden om voor jouw organisatie te kiezen en niet voor de concurrentie. De middag stond onder de bezielende leiding van Thomas van Zijl (Presentator en Journalist bij BNR’s Zakendoen).

Aan de slag voor mooie opdrachtgevers

Recruitment vraagstukken opgelost voor: