Over MasterFind

Eerlijk, transparant en respectvol. Vanuit die overtuiging is MasterFind in 2012 gestart en deze overtuiging hebben wij nog steeds. Een intrinsieke interesse in mensen en hun beweegredenen vormt de basis voor duurzame relaties met klanten en kandidaten. Een opdracht of bemiddeling is pas echt geslaagd wanneer alle betrokkenen langdurig tevreden zijn met de uitkomst. Dit doen we voor vooruitstrevende opdrachtgevers die zich bezighouden met complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken.

Together for the extra mile

Persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en transparantie zijn kernbegrippen voor onze aanpak.  We zijn er wanneer jij het nodig hebt, van begin tot eind. Ook wanneer het lastig wordt!

Met een kritisch analytische aanpak schetsen wij een klant een realistisch beeld van de haalbaarheid van zijn of haar recruitmentvraagstuk. Ook kandidaten kunnen rekenen op transparantie en reële scenario’s over het startpunt en de toekomst bij een toekomstige nieuwe werkgever. Door samen te werken, werken we efficiënt, betrokken en succesvol.

Onze expertises

MasterFinders

Gedreven consultants, met hart voor het recruitment vak. Wij zetten ons in om innovatieve bedrijven en schaarse experts naar tevredenheid en voor de lange termijn bij elkaar te brengen.

Over

Daan Kobes

Na mijn Bachelor WTB aan de HTS te Haarlem en een jaar industriële organisatie aan de TU-Delft, ben ik ruim 15 jaar actief geweest binnen diverse commerciële rollen in de bouw en industrie. Ik bemerkte echter dat ik steeds meer energie kreeg van de gesprekken die ik voerde met collega’s over carrière keuzes. Om deze reden heb ik besloten om in 2016 het roer om te gooien en me te richten op de recruitmentbranche. Na 6 jaar werkervaring te hebben opgedaan binnen deze branche ben ik augustus 2022 gestart bij MasterFind met de opdracht om naast het bestaande W&S-label een projecten-label op te starten. Een unieke uitdaging waar ik mij met al mijn enthousiasme voor inzet en met mijn ervaring en kennis vanuit het werkveld dé ideale propositie wil lanceren voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers.

Met mijn vriendin en onze twee dochters woon ik in Bussum en naast mijn werk klus ik graag aan projecten in en rond het huis. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met het gezin en geniet erg van de gezelligheid met familie en vrienden.

Over

Koen Jonkers

Sinds 2016 actief in de arbeidsbemiddeling. Ooit begonnen als werkstudent bij DPA en hierna de recruitmentbranche nooit meer verlaten. Grote ervaring in technisch recruitment met een focus op klanten en kandidaten binnen de infra en civiele techniek. Verbinder van professionals op alle niveaus waarbij ik vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid in staat ben om binnen een breed netwerk de juiste match te maken.

Vanaf September 2022 woonachtig in Utrecht na lang gewoond te hebben in Rotterdam. Kan enorm genieten van een biertje met vrienden en een goed gesprek. Ben graag met mijn familie waarbij ik de oudste broer ben uit een gezin van drie. Inmiddels ook oom waar ik enorm van geniet!

Over

Jerre Cramer

Sinds 2000 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Begonnen met IT rollen, daarna ben ik een team van Consultants aan gaan sturen. Sinds 2012 actief als ondernemer met MasterFind en ExecutiveLab, daarvoor ZZP. Heb een grote voorkeur voor het creëren van dingen. Iets doen wat daarvoor nog niet is gebeurd. Bij de dynamiek, hectiek, spanning, transformatie en beweging die dan ontstaat voel ik me als een vis in het water. Ben gericht op kwaliteit. Niet op groot en veel. Het kan altijd beter. Voer liever een goed gesprek tijdens een wandeling dan dat ik op een podium sta. Zeker sinds Corona is mijn rol veranderd van aanjager of roerganger naar regisseur. Zorgen dat het gebeurt. Sta op meer afstand, bouwend aan proposities en business modellen die commercieel kans van slagen hebben. Heb een sterk vertrouwen in de eigen verantwoordelijkheid van mijn collega’s. Faciliteren bij die eigen verantwoordelijkheid geeft me heel veel energie.

Met mijn vrouw Yvonne zijn we de ouders van 3 tienerkinderen en wonen we in de buurt van Doesburg op het platteland. In mijn vrije tijd ben ik duo-voorzitter van ons buurtschap, doe ik aan houthakken en trek ik op met een bandje.

Martijn

Maintenance Engineer

Connect met mij

Werken bij

Expertises

Een totaaloplossing voor jouw vraagstuk op het gebied van recruitment. We gaan verder dan alleen het bemiddelen van kandidaten. We zijn een kritische en opbouwende partner tijdens het wervingstraject, we bieden mogelijkheden om persoonlijkheidsanalyse uit te voeren en verzorgen referral trajecten. Om jouw organisatie vooruit te helpen kunnen we 1 of meerdere expertises naast elkaar inzetten, om zo te komen tot de beste match voor de toekomst.

Bekijk onze expertises

Track Record

MasterFind richt zich op HBO/WO posities, op het snijvlak van hard en soft skills, toekomstgerichte functies op seniorniveau. Dit doen we voor advies- en ingenieursbureaus.

MasterFind Video's

MasterEvent Attentie, Attentie! 2018

Oktober 2018. De economie draait op volle toeren, orderportefeuilles kunnen nauwelijks voller. De kansen liggen voor het oprapen, maar zie ze maar eens volledig te benutten wanneer het steeds lastiger wordt aan goed gekwalificeerde professionals te komen. Om onze relaties te helpen organiseerden we dit live event. Op het podium stond Olympisch kampioen Maarten van der Weijden. Zijn topprestaties staan in ons geheugen gegrift: van de gouden medaille in Peking tot de heroïsche Elfstedentocht, die hij in augustus 2018 jaar zwom om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Hij vertelde ons hoe hij tegenslagen overwint, zichzelf telkens weet te overtuigen tot die ene stap extra en vooral: hoe jij dat ook kunt doen. Daarnaast nam ook Mediapsycholoog Mischa Coster ons mee in de psychologie van het overtuigen. Hij vertelde over hoe je met behulp van direct toepasbare technieken, die ene kandidaat kunt verleiden om voor jouw organisatie te kiezen en niet voor de concurrentie. De middag stond onder de bezielende leiding van Thomas van Zijl (Presentator en Journalist bij BNR’s Zakendoen).

Ronde Tafel sessies MasterFind 2017

Op 20 en 27 maart en 13 en 20 april 2017 heeft MasterFind vier Ronde Tafel sessies georganiseerd rondom Big Data en Recruitment. Deze werden geleid door Thomas van Zijl, presentator van BNR’s radioprogramma Zakendoen. Als deskundigen traden op Martijn van der Meijden (Executive Director Big Data bij EY), Gwellyn Daandels (Senior Director Data Analytics Benelux bij Cognizant) en Jack Esselink (Big Data Evangelist bij IBM). We hebben ongeveer 50 gasten mogen ontvangen, werkzaam bij onder andere Aspen Pharmacare, Alewijnse, Action, Akzo, Ballast Nedam, BAM, Cegeka, KLM, Engie, Strukton, PostNL, Royal IHC, Coca Cola European Partners, Essent en FloraHolland. Naast deze mooie terugblik is over de Ronde Tafel sessies ook een paper geschreven. Wil je deze ontvangen? Stuur dan mail naar info@masterfind.nl

Waar we voor staan

The Extra Mile

We zetten door! Nemen klant en kandidaat mee door het gehele proces, in denken en doen. Door samen te werken kom je pas echt verder.

Authentiek

Het échte verhaal, over een organisatie, een kandidaat en over onszelf. Recruitment is mensenwerk!

Breed denkend

Wat kan er anders? Waar is nog niet eerder aan gedacht? Bij lastige recruitmentvraagstukken moet je verder kijken dan de gebaande paden.